Piiiiiiiiiiitkästä aikaa päivitystä. Ohjeen nappasin täältä ja pikkaisen muuntelin sitä sen mukaan, mitä kaapista löytyi. Nutellan korvasin X-tra:n vastaavalla halpistuotteella. Saksanpähkinät voi korvata mieleisellään lajikkeella tai jättää kokonaan pois jos ei niistä pidä. Alkuperäisessä reseptissä taikina oli marmoroitu nutellalla tiikerikakun tyyliin, mutta minä päätin lisätä sen muffinin sisään ikään kuin pieneksi yllätykseksi.

Nutellamuffinit

125 g margariinia

2 munaa

2 dl (175 g) sokeria

2 tl vanilliinisokeria

3,5 dl (230 g) vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

vajaa 1 dl saksanpähkinöitä rouhittuna

2/3 dl maitoa

Nutellaa

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon kokoajan sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää maito ja lopuksi pähkinärouhe. Laita lusikallinen taikinaa jokaisen muffinivuoan pohjalle. Lusikoi 1 tl nutellaa taikinan päälle ja peitä lopuksi nutella taikinalla niin että se peittyy kauttaaltaan, eikä näin ollen kärvenny uunissa. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes taikina on kauttaaltaan kiinteää(nutella taikinan sisällä jää juoksevaksi)