Pohjataikina:

200 g voita

200 g tuorejuustoa

2 rkl sokeria

300 g (4 3/4 dl) vehnäjauhoja

Vaahdota voi, tuorejuusto ja sokeri. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna levätä jääkaapissa mielellään seuraavaaan päivään.

Täyte:

paistonkestävää aprikoosimarmeladia

tummaa suklaata rouhittuna (noin 50 g)

rusinoita rouhittuna (noin 1 dl)

mantelirouhetta (noin 1 dl)

Jaa taikina 2 tai 3 osaan ja kaulitse niistä pyöreitä kiekkoja. Levitä ohut kerros marmeladia pohjan päälle, jätä kuitenkin keskusta paljaaksi, jotta rullaaminen helpottuu. Ripottele muut täyteainekset marmeladin päälle ja leikkaa levystä 8-12 sektoria. Rullaa taikina kuten voisarvet, leveämmästä päästä kapeampaan.

Laita sarvet pellille, voitele ne munalla ja ripottele pinnalle sokeria. Paista 200 asteessa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.