1647728.jpg

Nutellan makua browniepaloihin. Tai niinhän sitä luulis. Näissä browniessa ei nimittäin tuo suklaaherkku hirveästi maistunut. Olisikohan sitten tarvinnu käyttää sitä vähän ronskimmalla kädellä...ehkäpä. Ohjetta voisi hieman kehitellä muutenkin, koska tuo ihanainen nutellajuustokerros jäi auttamattoman ohkaiseksi pohjaan verrattuna. Hyviä kuitenkin olivat. Ja loppuun pitää vielä tunnustaa etten minä aitoa nutellaa käyttänyt, vaan Rainbown vastaavaa tuotetta, joka on mielestäni parempaa, kuin aito ja oikea Nutella.

Nutella Cheesecake Brownies

Browniekerros:
142 g voita, sulatettuna ja jäähdytettynä
0,6 dl (70 g) nutellaa tai vastavaa suklaalevitettä
2 munaa
2 ½ dl (220 g) sokeria
2 ½ dl (165 g) vehnäjauhoja

0,6 dl (28 g) kaakaojauhetta

Juustokerros:
200 g tuorejuustoa, huoneenlämpöisenä
3 rkl sokeria
2 munaa
0,8 dl (90 g) Nutellaa tai vastavaa suklaalevitettä

Browniekerros:
Vuoraa neliön muotoinen kakkuvuoka (23cm*24cm) leivinpaperilla. Sekoita voi, nutella, munat ja sokeri huolellisesti sekaisin ja kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta huolellisesti. Jätä odottamaan juustokerrokset valmistumista.

 

Juustokerros:

Sekoita kaikki aineet kulhossa esim sähkövatkaimella tasaiseksi. Kaada seos browniekerroksen päälle ja paista noin 170 asteessa, kunnes täyte on kiinteytynyt lähes kokonaan (reilu puoli tuntia).

Jäähdytä ja tarjoile vaikka jäätelön tai vatkatun kerman kanssa.