1198811.jpg


Marsipaanileivokset

Pohja:

3 munaa

2 ½ muscovadosokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

150 g voita

1 dl kermaa

1. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata rasva kerman kanssa kattilassa ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne vuorotellen taikinaan rasva seoksen kanssa. Kaada pellille ja paista 200 asteessa.

Täyte:

200 g suolatonta voita

3 dl tomusokeria

1 dl kermaa

3 keltuaista

 


marmeladia

Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon kermaa pienissä erissä. Vatkaa joukkoon lopuksi keltuaiset yksitellen.

Leikkaa kakkulevystä sopivia paloja ja laita kahden palan väliin marmeladia ja voikreemiä. Sivele leivoksen pintaan vielä kreemikerros ja päällystä marsipaanilla.

Päälle:

marsipaania