624274.jpg

Digestivekakku 


Pohja:

250 g digestivekeksejä

125 g voisulaa.

1. Hienonna keksit monitoimikoneessa, kaada kulhoon ja sekoita joukkoon voisula.

2. Painele seos 24cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, pohjalle ja reunoille.

Mousse:

6 liivatelehteä

vajaa ½ dl kiehuvaa vettä

2 ½ dl Flora vispiä

3 keltuaista

200 g vaniljatuorejuustoa

2 ½  dl tomusokeria

200 g maitosuklaata (fazer)

3 valkuaista

125 g digestivejä karkeina palasina

1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota Flora vispi. Vaahdota valkuaiset

2. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi, lisää tuorejuusto vatkaten, sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.

3. Kääntele joukkoon Flora vispi

4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena nauhana täytteeseen.

5. Kääntele joukkoon valkuaiset ja digestivet, kaada pohjan päälle.

6. Koristele miten haluat.