581263.jpg

Mustikkamoussekakku a`la apso

Pohja:

6 dl digestivekeksejä jauhettuna

1 ½ dl kookoshiutaleita

100g voisulaa

1. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja painele irtopohjavuoan (24cm) pohjalle ja reunoille.

Mousse:

7 liivatelehteä

½ dl kiehuvaa vettä

5 dl Flora vispiä

200 g vaniljatuorejuustoa

3 dl tomusokeria

130 g valkosuklaata

5 dl mustikoita

1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota Flora vispi. Soseuta mustikat

2. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi, sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.

3. Kääntele joukkoon mustikkasose ja puolet vaahdotetusta Flora vispistä.

4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena nauhana täytteeseen.

5. Sekoita joukkoon lopuksi loppu Flora vispi vaahto kaada pohjan päälle.