Mustikkamoussekakku a`la apso
Pohja:
6 dl digestivekeksejä jauhettuna
1 ½ dl kookoshiutaleita
100g voisulaa
1. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja painele irtopohjavuoan (24cm) pohjalle ja reunoille.
Mousse:
7 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä
5 dl Flora vispiä
200 g vaniljatuorejuustoa
3 dl tomusokeria
130 g valkosuklaata
5 dl mustikoita
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota Flora vispi. Soseuta mustikat
2. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi, sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.
3. Kääntele joukkoon mustikkasose ja puolet vaahdotetusta Flora vispistä.
4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena nauhana täytteeseen.
5. Sekoita joukkoon lopuksi loppu Flora vispi vaahto kaada pohjan päälle.
Kommentit