Pätkiskakku a`la apso
Pohja:
260 g dominon tyyppisiä halpiskeksejä(rainbow)
50 g voisulaa.
1. Hienonna keksit monitoimikoneessa, kaada kulhoon ja sekoita joukkoon voisula.
2. Painele seos 24cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, pohjalle ja reunoille.
Pätkismousse:
5 liivatelehteä
vajaa ½ dl kiehuvaa vettä
4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
200 maitosuklaata(marabou)
5 pätkistä(noin.100 g )kuutioituna.
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota kerma.
2. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi, sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.
3. Kääntele joukkoon puolet vaahdotetusta kermasta.
4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena nauhana täytteeseen.
5. Sekoita joukkoon lopuksi loppu kermavaahto ja pätkikset, koristele mielesi mukaan
Kommentit