Joulun hedelmäkakku a`la apso
225g margariinia
3 dl sokeria
4 munaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl piparimaustetta
ripaus suolaa
1 ½ dl mantelirouhetta
1 dl rusinoita
1 dl kuivattuja hedelmiä esim. appelsiinin kuoripaloja + sukaattia
125g(19 kpl) cocktailkirsikkaa
kokonaisia manteleita vuoan pohjalle
1. Voitele suurehko kaakkuvuoka ja iske pohjan syvennyksiin mantelit
2. Sekoita jauhot keskenään ja kikkareet keskenään(halkaise kirsikat.)
3. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri keskenään.
4. Lisää munat yksi kerrallaan edelleen vatkaten.
5. Kääntele joukkoon kuivat aineet ja kikkareet
6. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta7. Paista 175 asteessa noin. 1 tunti 30 minuuttia.
Kommentit