1247245415_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje on napattu ohjelmasta Rachel Allen Leipoo. Tosi hyviä ovat varsinkin kun iskee jätskiä kyytipojaksi. Mulla näistä tuli vaan vähän matalia, kun käytin suurempaa vuokaa, kuin ohjeessa mainitaan.

 

Rachel Allenin maapähkinä-valkosuklaapalat

 

100 g pehmeää voita

150 g maapähkinävoita

175 g sokeria

1 muna

75 g rouhittua valkosuklaata

125 g vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Vaahdota voi, maapähkinävoi ja sokeri, lisää muna vatkaten joukkoon. Sekoita joukkoon valkosuklaa. Kääntele taikinaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina neliön muotoiseen vuokaan, (20 cm * 20 cm, niin tulee muhevan korkuisia) joka on voideltu ja jonka pohjalla on leivinpaperi. Paista 175 asteessa. Kakku saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi.