2073645.jpg
Piparipullia piti kokeilla jo viime joulun aikaan, mutta se vain jotenkin jäi silloin. Maku oli yllättävänki hyvä. Johtui varmaan osittain siitäkin, että tein taikinan itse. Leivoin puolen litran pullataikinan, josta tein siis piparipullia, sekä vaniljakreemi-hillopullia.
Vaniljakreemi-hillopullat tein  näin: leivoin ensin pyöreitä pullia, annoin kohota ja painoin juomalasillla pullan keskelle syvennyksen, johon pursotin vaniljakreemijauheesta tehtyä kreemiä ja hilloa. Päälle pursotin lopuksi tomusokeri-sitruunanmehu kuorrutetta. Piparipullat: pullataikinasta kaaviloidaan levy. Samoin piparitaikinasta kaaviloidaan levy. Piparitaikina nostetaan pullataikinan päälle ja rullataan ja leikataan siivuiksi. 2 ½ dl pullataikinaan käytetään 500 g piparitaikinaa.