Vadelma-suklaakakku
8 munan täytekakkupohja: Halkaise neljäksi levyksi. Kostuta sitä mukaan kun kokoat.
Kostutus: 3 ½ dl vadelmamehua
Väliin:
1 ½ prk Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
200 g valkoista suklaata
1 ½ dl tomusokeria
1. Vaahdota Flora vispi. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi, lisää sulatettu suklaa vatkaten joukkoon. Täytä kakku.
Päälle:
vadelmia
2 dl vettä
1 dl hyytelösokeria
1. Asettele vadelmia kakun pinnalle, tee hyytelösokerista kiille, kiehauttamalla vesi ja lisäämällä sokeri. Lusikoi kirkas seos vadelmien päälle.
Reunoille:
1 ½ prk Flora vispiä
150 g tummaa suklaata
1 ½ dl tomusokeria
1. Vaahdota Flora ja sulata suklaa. Sekoita Floraa sen verran suklaaseen, että se notkistuu ja kääntele se sitten lopun vaahdon joukkoon, yhdessä tomusokerin kanssa. Pursota kakun reunoille.
Kommentit