595353.jpg

Vadelma-suklaakakku

 

8 munan täytekakkupohja: Halkaise neljäksi levyksi. Kostuta sitä mukaan kun kokoat.

Kostutus: 3 ½ dl vadelmamehua

 

Väliin:

1 ½ prk Flora vispiä

200 g appelsiinituorejuustoa

200 g valkoista suklaata

1 ½ dl tomusokeria

1. Vaahdota Flora vispi. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi, lisää sulatettu suklaa vatkaten joukkoon. Täytä kakku.

Päälle:

vadelmia

2 dl vettä

1 dl hyytelösokeria

1. Asettele vadelmia kakun pinnalle, tee hyytelösokerista kiille, kiehauttamalla vesi ja lisäämällä sokeri. Lusikoi kirkas seos vadelmien päälle.

Reunoille:

1 ½ prk Flora vispiä

150 g tummaa suklaata

1 ½ dl tomusokeria

1. Vaahdota Flora ja sulata suklaa. Sekoita Floraa sen verran suklaaseen, että se notkistuu ja kääntele se sitten lopun vaahdon joukkoon, yhdessä tomusokerin kanssa. Pursota kakun reunoille.