457426.jpg

Nipsu rahapussilla a`la apso

 

Mureneva suklaakakkupohja:

4 munaa

3 dl sokeria

2 ½ dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

100 g voita

100 g tummaa suklaata

1. Vaahdota munat ja sokeri

2. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaa ja anna sen sulaa.

3. Kääntele munavaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet

4. Sekoita mukaan voi-suklaaseos.

5. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 20 minuuttia, kumoa ja anna jäähtyä. Leikkaa levy puoliksi

6. Aseta toinen puolisko tarjoilualustalle ja sivele pintaan 200 g lakka-persikkahilloa.

7. Laita toinen levy päälle( pohja murenee 100 varmasti mutta aseta kakun palaset levyn päälle.)

Voi-tuorejuustokreemi:

100 g voita

2 dl tomusokeria

200 g maustamatonta tuorejuustoa

130 g valkoista suklaata

1. Vaahdota voi ja tomusokeri, lisää tuorejuusto edelleen vatkaten.

2. Sulata suklaa ja lisää jäähtyneenä vatkaten joukkoon.

3. Kuorruta kakun pinta kauttaaltaan ja pursota loput kreemistä reunoille.

4. Koristele sulatetulla suklaalla ja kirsikoilla