Tämä ohje on otettu australialaisilta leivontasivuilta. Minulla on aina ollut jonkinlaisia ennakkoluuloja brownieta kohtaan. Minusta ne ovat liian suklaisia ja jotenkin tylsiä. Näihin vaihtelua tuo juustokakkuosuus, joka sekoittuu ihanasti suklaataikinan kanssa. Nämä eivät myöskään ole liian suklaisia, koska tumman suklaan sijaan, näissä on käytetty maitosuklaata.
Brownie-juustokakkupalat
Juustokakkuseos
200 g tuorejuustoa huoneenlämpöisenä
115 g sokeria
2 munaa
(vaniljaesanssia)
40 g vehnäjauhoja
Vatkaa tuorejuusto ja sokeri sekaisin, lisää munat yksitellen, kokoajan vatkaten. Kääntele joukkoon vehnäjauhot.
Maitosuklaaseos
180 g maitosuklaata
160 g pehmeää voita
155 g fariinisokeria
3 munaa vaahdotettuna
115 g vehnäjauhoja
Sulata suklaa ja voi yhdessä, mikrossa, välillä sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä ja lisää munat, kääntele lopuksi joukkoon vehnäjauhot. Kaada taikinoita kerroksittain neliön muotoiseen vuokaan. Sekoita taikinoita varovasti haarukalla pistellen, kuten tiikerikakun teossakin. Näin saadaan marmorikuvio aikaan. Paista 175 asteessa vajaa puolituntia. Tarjoa esim. jäätelön kanssa.
http://www.taste.com.au/recipes/15334/chocolate+cheesecake+brownie+slice
Kommentit