1242192.jpg

Ajattelin käyttää lempisuklaitani johonkin leivonnaiseen ja tämmöinen ohje, siitä sitten syntyi. Mousse on ihanan pehmeää, jokseenkkaan se ei hirveästi Geishalle maistunut, mutta hyvää oli.

Geisharuukut

Pohja:

250 g margariinia tai voita

1 dl sokeria

1 muna

1 tl leivinjauhetta

4 dl vehnäjauhoja

Vatkaa rasva ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna ja jauhot rasvaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita kovettumaan kylmään.

Kaulitse taikinasta ohut levy ja ota pyöreällä muotilla paloja jotka painelet muffinivuoan syvennyksiin.

Paista 180 asteessa kypsiksi

 

Täyte:

200 g Geisha-suklaata

50 g Geisha-suklaata

2 ½ dl Flora vispiä

2 keltuaista

Sulata 200 Geisha-suklaata vesihauteessa ja rouhi veitsellä loput 50 g. Anna sulan suklaan jäähtyä hieman ja sekoita joukkoon keltuaiset. Vaahdota Flora vispi ja kääntele se suklaan joukkoon. Lisää lopuksi rouhitut Geishat ja kaada moussea pohjien täytteeksi. Voit halutessasi sulattaa  vielä muutaman Geishan, jolla voit koristella koko komeuden.